Главная › Новости › Статьи
Статьи

Як обрати якісні сертифіковані матеріали стоматологу

16.12.2023 397 5.0 0
Як обрати якісні сертифіковані матеріали стоматологу

Сьогодні, щоб надавати стоматологічні послуги, слід укомплектувати робоче місце всім необхідним. Лише при виконанні цієї умови можна розраховувати на отримання ліцензії на ведення стоматологічної діяльності. Добре, що є сайт NewDental, де можна купити сертифіковану та якісну продукцію, витративши на це небагато часу та грошей.

Які товари слід купити в першу чергу

У сфері стоматології використовують дезінфікуючі, знеболювальні та інші препарати, які неодмінно варто придбати в першу чергу. Також не пошкодуйте грошей на купівлю:

  1. Розширювачів для рота. Вони будуть корисні як при лікуванні, так й чистці чи відбілюванні зубів.
  2. Ватних валиків. У процесі стоматологічного огляду чи терапевтичного втручання виникає значна кількість слини в усіх пацієнтів. Це не сприяє позитивному плину роботи зубного лікаря, а навіть, навпаки, ускладнює виконання різноманітних завдань фахівця. Для ефективного та безпечного відсмоктування будь-яких рідин у стоматології використовуються ватяні валики.
  3. ENDO-аспіратору. Він корисний при промиванні й сушінні кореневих каналів. За допомогою нього можна осушити канал, прискорити роботу й заощадити на паперових штифтах.
  4. Захисних окулярів. З їх допомогою можна захистити очі при лікуванні чи огляді.
  5. Пластикових боксів. Де можна зберігати різні дрібні корисні речі, до прикладу, змінні насадки чи валики.

Також необхідні шовні матеріали, леза, аплікатори, різні насадки для сучасного обладнання. Усе це ви знайдете на сайті NewDental та зможете придбати за вигідною ціною. Якщо ви відкриваєте кабінет вперше в житті, можна проконсультуватися зі спеціалістами, які допоможуть обрати базовий набір товарів, які будуть корисні у роботі. Усі вони будуть сертифіковані й відповідати усім стандартам.

Як обрати якісні сертифіковані матеріали стоматологу

Що потрібно знати перед відкриттям кабінету

На всі вироби медичного призначення, які використовуватимуться у стоматологічному кабінеті, обов'язково потрібно мати реєстраційні документи. До переліку медичних виробів, які слід реєструвати, входять:

  • пломбувальні матеріали;
  • склеювальні матеріали;
  • стоматологічне обладнання;
  • інструменти, які використовуються стоматологом.

Якщо постачальник таких документів не надає, то стоматологу, який відкриває кабінет, потрібно самостійно їх зареєструвати. Це важливо й допоможе зробити вашу роботу більш зручною й правильною.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Mixinform


Читайте также

Комментарии (0)
avatar