Главная › Новости › Статьи
Статьи

У чому переваги професійної косметики?

06.10.2021 447 0.0 0
У чому переваги професійної косметики?

Професійна косметика – продукція, яка часто купується не тільки фахівцями б'юті-сфери, а й простими дівчатами, які хочуть доглядати за собою і завжди виглядати «на всі сто». До створення і виробництва таких засобів пред'являються серйозні вимоги, а формули розробляються шляхом проведення наукових досліджень. Косметика реалізується через салони краси або спеціальні магазини, тому кожен, при необхідності, може знайти потрібні кошти для покупки. Правда, в асортименті професійної косметики легко заплутатися і помилитися з вибором, тому потрібна консультація перукаря, візажиста або косметолога.

Види косметики для професіоналів

Професійна косметика глобально ділиться на:

  • для догляду;
  • декоративну.

Косметика для догляду за волоссям та шкірою

Сюди можна віднести засоби для базового та спеціальний догляд. Перші використовуються регулярно і підтримують шкіру, волосся, нігті в хорошому стані. Другі застосовуються курсами і вирішують серйозні проблеми, такі як:

  • вугровий висип;
  • пігментація;
  • купероз;
  • випадіння волосся.

Вони містять у високій концентрації активні речовини, наприклад, кислоти, пептиди, вітаміни. Такі продукти мають протипоказання і побічні ефекти, тому їх підбирає фахівець в залежності від типу і стану шкіри або волосся.

У відомих брендів завжди є спеціальний каталог професійної косметики для косметологів, в якому зібрані найбільш ефективні засоби. Деякі з них призначені тільки для салонного догляду (пілінги, ампульні концентрати), а деякі можна використовувати вдома. При виборі догляду потрібно переконатися в наявності сертифіката ефективності. Його видають виробнику після клінічних випробувань продукції.

Декоративна косметика

Ці продукти мають високу стійкість і гарну пігментацію, багату гаму кольорів і виділяються легкістю в нанесенні. Їх використовують в особливих випадках. При щоденному застосуванні вони сушать і псують шкіру. Це стосується в першу чергу стійких помад, пудр і тональних засобів. Досвідчений візажист підкаже, які засоби краще використовувати постійно, а які – залишити для урочистих заходів.

Які в цілому плюси у професійної косметики?

Якщо говорити безпосередньо про доглядову продукцію, то однозначно варто виділити:

  • ефективні і якісні інгредієнти прекрасно доглядають за шкірою;
  • активні компоненти у високій концентрації вирішують серйозні проблеми.
У чому переваги професійної косметики?

І у декоративної, і у косметики для догляду:

  • відносно невелика вартість. Ви не будете переплачувати за бренд чи за упаковку;
  • формули засобів розробляються з урахуванням передових технологій.

Мінуси професійної косметики також є. Це, перш за все, висока ціна. Також дуже важливо консультуватися з фахівцем перед покупкою будь-якого засобу, адже можна собі нашкодити, якщо неправильно застосовувати продукт. Плюси більш значні, ніж мінуси, тому покупка професійної косметики – це відмінна інвестиція в красу і молодість.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Mixinform


Читайте также

Комментарии (0)
avatar