Главная › Новости › Статьи
Статьи

Адвент-календарі: який обрати та кому подарувати

31.12.2023 676 0.0 0
Адвент-календарі: який обрати та кому подарувати

Найбільше в подарунках жінки цінують їх оригінальність. Чудовий спосіб зробити приємне своїй другій половинці – замовити адвент-календар від Dr. Barbara Sturm на сайті https://fabo.ua/, який має свої переваги та особливості.

Адвент-календарі з косметикою: чому це чудовий вибір

Адвент-календар є спеціальним календарем, що був вигаданий у католицьких сім'ях, який призначений для захопливого відліку днів до довгоочікуваного свята – Різдва. Найчастіше такі календарі дарують у передріздвяний період, даючи змогу відраховувати дні з 1 до 24 грудня, проте сьогодні їх заведено дарувати і на честь інших свят або важливих подій, зокрема на:

  • Новий рік.
  • День народження.
  • Річницю.
  • Інші свята.

Косметичний адвент-календар має вигляд святкового набору в коробці, усередині якої містяться різноманітні предмети косметики та засоби для догляду, по одному з яких людина має діставати протягом кожного дня до настання свята.

Переваги адвент-календаря від Dr. Barbara Sturm

За бажання, зібрати адвент-календар можна і самостійно, але набагато швидше та зручніше придбати вже готовий святковий набір із косметикою, наповнення якого було ретельно продумано виробником. Одним із таких і є календар від Dr. Barbara Sturm. До складу цього набору входить 24 предмети косметики від одного з найвідоміших брендів на всій планеті.

Адвент-календарі: який обрати та кому подарувати


Одними з них є:

  1. Нічна відновлювальна сироватка Night Serum. Призначається для омолодження і регенерації шкірного покриву, а також сприяє виробленню більшої кількості корисного для шкіри колагену і шкідливого для неї кортизолу.
  2. Сироватка з вітаміном C The Good C Vitamin C Serum. Склад цієї продукції передбачає оптимальну концентрацію вітаміну С у розмірі 5%, що дає змогу чинити на шкірний покрив м'який і безпечний вплив для відновлення пружності обличчя.
  3. Зволожувальна освітлювальна сироватка для обличчя Brightening Serum. Використовується для освітлення обличчя і надає йому тонізуючого ефекту, вирівнюючи тон шкірного покриву завдяки натуральним компонентам.
  4. Антивіковий крем для обличчя Super Anti-Aging Face Cream. Дозволяє зробити ознаки старіння менш видимими за допомогою імітації природного шкірного бар'єру, що сприяє розгладженню шкіри, її інтенсивному зволоженню, а також забезпечує потужний антиоксидантний захист.

На цьому перелік корисної косметичної продукції, присутньої в наборі, далеко не закінчується. До комплектації товару входять 24 компоненти з різних категорій косметики, включно з сироватками, бальзамами, масками тощо.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Mixinform


Читайте также

Комментарии (0)
avatar