Главная › Новости › Статьи
Статьи

Подарунки на день народження: рейтинг цікавих екскурсій

23.05.2023 236 0.0 0
Подарунки на день народження: рейтинг цікавих екскурсій
В наш час не так легко здивувати людину подарунком, особливо якщо в цілому у цієї людини все є і якісь матеріальні речі її не сильно цікавлять. Саме для цього і був створений магазин bodo https://www.bodo.ua/podarki/den-rozhdeniya/, де ви можете придбати цікаві враження на день народження своїх близьких. Одним з таких вражень може стати екскурсія, яка подарує вашому другові багато емоцій та дійсно яскраві спогади, ну а про деякі з таких екскурсій ми і поговоримо в нашому рейтингу.
 

Екскурсія на броварню

 Якщо ваш знайомий любить пити пиво, то такий сертифікат просто не може йому не сподобатись! Адже на цій екскурсії він зможе дізнатися багато цікавого про те, як саме вариться цей хмільний напій, а ще зможе продегустувати декілька крафтових сортів цього напою.
 

Зоопарк “12 місяців”

 В цьому зоопарку мешкає близько 100 тварин, яких зібрали з різних куточків планети. Тож ваша подруга чи друг зможуть спостерігати за різними тваринками, деяких із них навіть можна погладити та зробити з ними цікаві фотографії. Якщо ваш знайомий любить тварин, то такий сертифікат точно має йому сподобатись!
 

Кінна екскурсія по “Київській Русі”

 Ще один цікавий варіант для подарунка, який точно мають оцінити любителі історії. Цей парк повністю відображає побут людей у часи Київської Русі, там ви можете побачити реконструкції тих часів, взяти участь у середньовічних розвагах та покататися на конях по тій мальовничій території.
 

Екскурсія на страусину ферму

 Цей сертифікат також сподобається любителям тварин, адже така екскурсія познайомить людину з такими цікавими і незвичайними птахами, як страуси. На цьому ранчо можна дізнатися про походження та звички цих птахів, зробити фото та відео і просто цікаво провести свій час!
 

Музей силіконових фігур

 Всі ми чули про знаменитий музей мадам Тюссо, але подібні заклади можна відвідати і у нас в Україні. Володар сертифікату зможе відвідати музей, де знаходяться близько 25 експозицій з силіконовими фігурами знаменитих постатей нашої країни, що дасть можливість не просто цікаво та весело провести час, а ще й підтягнути свої знання з історії.
Подарунки на день народження: рейтинг цікавих екскурсій

Індивідуальна екскурсія в штольню

Ще один сертифікат, який точно має сподобатися багатьом вашим друзям. Адже на них чекає спуск у найглибший та найдовший багатоярусний лабіринт міста. Він складається з колодязів, шахт, системи відведення грунтових вод та галерей. Навіть не сумнівайтесь, подібна екскурсія точно запам'ятається і буде цікавою для більшості ваших знайомих.
 

Екскурсія на осетрову ферму

 На подібній екскурсії ви матимете змогу разом з гідом прогулятися ділянкою, де вирощують цих риб. Крім того, що ви дізнаєтесь цікаві факти про сімейство осетрових, ви ще й матимете змогу спробувати справжню чорну ікру. Таке проведення часу не тільки цікаве, а ще й дуже смачне!

Існує ще багато цікавих екскурсій, яскравих майстер-класів та незабутніх вражень, тож ми впевнені, що ви точно зможете на bodo знайти свій ідеальний подарунок!
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Mixinform


Читайте также

Комментарии (0)
avatar