Главная › Новости › Статьи
Статьи

Буклетка – інтернет-книгарня якісної літератури.

20.07.2022 534 0.0 0
Буклетка – інтернет-книгарня якісної літератури.
Повномасштабна військова російська агресія спричинила масу руйнувань, так за час бойових дій ворогом було знищено сотні навчальних закладів і ще більше пошкоджено. Руйнувань зазнають заклади не тільки на лінії фронту, але й далеко в тилу через регулярні ракетні обстріли. Це змусило МОН України припинити їхню діяльність, на тимчасово окупованих територіях вони також закриваються. Весь освітній процес переведений на дистанційну форму функціонування.

Дистанційна форма навчання уже всім відома, адже вона діяла в період карантинних обмежень в місяці загострення пандемії COVID-19 декілька років поспіль. Цей підхід зарекомендував себе як єдино правильний і найбільш ефективний не тільки в Україні, але й інших державах світу. Він використовує інтерактивні освітні інструменти, методику подачі предметної інформації з допомогою відео, аудіо та графічних даних, об’єднаних в структуру онлайн уроків.

Дистанційна освіта опирається на можливості інтернет-мережі та інтерактивних онлайн баз даних, проте процес підготовки учнів і студентів все ще залежить від наявності друкованої навчально-методичної літератури. Саме високоякісні друковані матеріали навчального, наукового і художнього спрямування реалізує інтернет-книгарня Bookletka: https://www.bookletka.com/
Буклетка – інтернет-книгарня якісної літератури.
Пропозиції Буклетки.

Наш книжковий інтернет магазин володіє багатим вибором якісної друкованої літератури. Перш за все, це навчально-методичні матеріали із різних дисциплін, зокрема тих, які вивчаються в школах. Зокрема це предметні підручники і посібники, тренажери, збірники задач та текстів, НМК та ГДЗ, а також спеціалізовані видання для підготовки до ЗНО й ДПА.

Усі ці книги створюються видатними українськими і зарубіжними науковцями, а їхнім друком займають передові видавництва. Завдяки багаторічному успішному використанні, вони на практиці довели свою високу результативність. Їх регулярно доповнюють та удосконалюють, щоб викладка їхнього матеріалу відповідала сучасним освітнім вимогам. Ця література володіє грифом МОН, адже створена в чіткій відповідності норм НУШ.

Переваги Bookletka.

Ми пропонуємо не тільки великий асортимент якісної друкованої літератури, але й намагаємося зробити її максимально доступною. Завдяки прямим поставкам і мінімальній націнці вдалося встановити демократичні ціни, а постійні акції і знижки дозволяють зекономити ще більше. Також наші покупці відмічають чудовий сервіс, індивідуальний підхід, професійні консультації та оперативність обробки замовлення.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Mixinform



Комментарии (0)
avatar