Главная › Новости › Статьи
Статьи

Паркет. Відновлювальні роботи.

12.01.2019 651 0.0 0
Паркет. Відновлювальні роботи.
Шліфування паркету - спеціальна операція, що виконується для додання паркетній підлозі ідеально гладкого вигляду. Цей процес є остаточною підготовкою перед нанесенням на поверхню лаку або масла, і завжди проводиться після завершення основних робіт по ремонту або відновленню паркету.

Не варто плутати цю процедуру з циклюванням паркету. Циклювальні роботи покликані усувати значущі пошкодження підлогового покриття (зазори, тріщини, нерівності, відколи), тоді як шліфування забезпечує тонку обробку паркетного полу, вона більш акуратна і делікатна за ступенем впливу на деревину.
Паркет. Відновлювальні роботи.
Шліфування паркету дозволяє позбутися від потертостей на поверхні підлоги, неглибоких плям і забруднень, шарів старого лаку або фарби, а також механічних пошкоджень, що утворилися при монтажі покриття.

Процедура шліфування проводиться таким чином

Спочатку здійснюється первинна груба обробка полу, за допомогою якої з поверхні видаляються забруднення і старе лако-фарбове покриття. Потім проводиться вирівнювання паркету за допомогою сучасного трьохдискового шліфувального верстата.

Для обробки підлоги в важкодоступних місцях (під радіаторами, на сходах, в кутах) фахівці використовують зазвичай кутошліфувальні машини. Завершальний етап - ретельне видалення пилу, після чого можна приступати до шпатлювання і лакування паркету. Бажано, щоб ця процедура відбувалася за допомогою потужних промислових пилососів.
Паркет. Відновлювальні роботи.
Компанії, що здійснюють якісне шліфування паркету, працюють з сучасними будівельними електроінструментами. Грамотно виконані кваліфікованими майстрами відновлювальні паркетні роботи повернуть вашій підлозі первісну красу і розкіш.

При виникненні потреби, звернувшись до спеціалістів, ви можете переконатися, що шліфування паркету недорога процедура і може бути якісно виконана професіоналами своєї справи. Комплекс проведених робіт складається з декількох етапів:
 
  • Первинне шліфування без пилу;
  • Тонке шліфування паркетної дошки трьохдисковими і шліфувальними машинами від кращих виробників;
  • Шпаклювання паркетної підлоги;
  • Нанесення лакового покриття з міжшаровим поліруванням.
Якщо необхідне шліфування паркету, послуги з його відновлення або інші роботи, фахівці зазвичай виконають їх з урахуванням всіх нюансів. Досвід ремонту різних паркетних підлог і індивідуальний підхід до кожного сорту деревини дозволяє гарантувати відмінний результат.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Mixinform



Комментарии (0)
avatar