Главная › Новости › Бизнес
Бизнес

Особливості реєстрації офшорної компанії на Британських Віргінських островах

22.08.2023 275 0.0 0
Особливості реєстрації офшорної компанії на Британських Віргінських островах

Бути амбітним та ставити нові цілі в бізнесі не тільки можна, але й потрібно. Іноді для того, щоб досягти мети, недостатньо межі внутрішнього ринку країни, міста чи області. Розвиток міжнародних відносин та глобалізація створюють нові можливості для здійснення цілей у бізнесі. Збільшити фінансовий прибуток, переоптимізувати витрати, забезпечити збереження активів – все це не повний перелік плюсів, які відкриті перед міжнародним бізнесом завдяки реєстрації низькоподаткової компанії. Деякі країни чи території пропонують саме такі можливості.

Британські Віргінські Острови (BVI) є територією, яка належить Великобританії. Саме тут знаходиться одна з найстабільніших економік у Карибському басейні. Близько 40% загальної кількості офшорів зареєстровано на цій території. Зареєструвати на BVI офшор ви можете, скориставшись послугами української юридичної компанії Azola.
 

Які переваги дає реєстрація компанії в офшорі

Змінюючи юрисдикцію, керівництво компанії отримує наступні переваги:

  • Відсутність оподаткування або ж низький відсоток залежно від країни, де відбувається реєстрація компанії.
  • Захист активів від неправомірних дій.
  • Повна конфіденційність – список керівників компанії залишається закритим.
  • Відсутність контролю за фінансовими операціями.
  • Підтримка державою іноземних компаній на кожному кроці.
  • Високі показники політичної та економічної стабільності.
  • Відсутність бюрократичних процедур.

Найбільшою перевагою реєстрації компанії в офшорі є відсутність суворого контролю над звітністю. На територіях офшорних юрисдикцій переважно використовується проста система подання бухгалтерської звітності. Оплата фіксованого мита, загалом унеможливлює втручання держави.

Особливості реєстрації офшорної компанії на Британських Віргінських ос

Де замовити послугу

Використання офшорної компанії повинно відповідати законам та правилам вашої держави резиденції. Закони у сфері податків та фінансів можуть бути досить складними та змінюватися, а незаконне уникнення оподаткування може призвести до серйозних юридичних наслідків.

Перш ніж вирішити використовувати офшорну структуру на БВО, рекомендується отримати юридичну консультацію та звернутися до фахівців у сфері міжнародних податків та фінансів, щоб забезпечити правильну та легальну організацію вашої діяльності. Для офіційної реєстрації компанії на Британських Віргінських островах можна скористатися послугами юридичної компанії Azola. У максимально стислий термін юристи Azola Legal Services допоможуть зареєструвати офшорну компанію під ключ. Фахівці дадуть відповіді на всі питання. Для отримання більш детальної інформації ви можете зателефонувати або заповнити на сайті форму зворотного зв'язку.

 
 

Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Mixinform



Комментарии (0)
avatar