Главная › Новости › Статьи
Статьи

Лотерея Green Card: що потрібно знати

24.09.2023 346 0.0 0
Лотерея Green Card: що потрібно знати

Сьогодні існує безліч способів, що дозволяють людям переїхати до США на ПМП. Для цього можна інвестувати кошти, знайти роботу або взяти участь у лотереї Green Card. Але перед тим, як скористатися цим варіантом, варто дізнатися про лотерею Green Card на сайті ticket2america.com/greencardlottery, про умови участі.

Як взяти участь

Для того, щоб скористатися цим варіантом, варто попередньо перейти на офіційний портал і пройти процедуру реєстрації. Важливо враховувати, що розіграш проходитиме з жовтня до листопада. Результати лотереї з'являться на офіційному порталі лише у травні наступного року. Брати участь у лотереї можуть лише певні громадяни, які відповідають певним вимогам. До них входять такі:

  • відсутність судимості;
  • повноліття;
  • наявність повної середньої освіти;
  • наявність закордонного паспорта.

Для того, щоб підвищити шанси на виграш у лотереї Green Card, слід особливу увагу приділяти заповненню реєстраційної форми. Якщо на цьому етапі буде допущено помилок, то навіть при виграші переїхати не вийде. Не менш важливо правильно готувати фотографії. Вони мають бути не лише якісними, а й відповідного формату.

Лотерея Green Card: що потрібно знати

Додаткові аспекти

Люди, які вперше беруть участь у лотереї Green Card, стикаються з безліччю складнощів та питань:

  1. Багатьох цікавить, який період надається Грін-Кард. Людина, яка виграла у лотерею Green Card, отримує резидентство на постійній основі. Безпосередньо картку дають терміном у 10 років. Але якщо людина порушить правила, то це може стати причиною анулювання раніше виданої Green Card.
  2. Якщо людина виграє в лотерею, то вона 100% отримує карту? Насправді є кілька умов, від яких залежить, чи буде надано Green Card. Так, обов'язково враховують номер справи, а також те, чи зможе людина вчасно потрапити на співбесіду. Важливо розуміти, що ця процедура включає кілька значущих аспектів та певні складнощі. Але в цьому випадку допомогу надаватимуть професіонали.
  3. Через скільки часу можна подавати на громадянство США? Якщо людина легально як резидент проживе на території США протягом 5 років, то вона може подавати на громадянство.

Перед тим, як брати участь у лотереї Green Card, слід врахувати, що кількість місць обмежена. Якщо людина планує перебратися в іншу країну на місце проживання, то їй не варто відкладати цей процес. Для того щоб отримати гарний результат, потрібно приймати до уваги дуже багато аспектів. Деяку інформацію можна дізнатися і на офіційному сайті.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Mixinform

Теги:green card, США

Читайте также

Комментарии (0)
avatar