Главная › Новости › Техно
Техно

Вражаюча продуктивність та багате оснащення — чим ще здивує новий електричний кросовер від Mitsubishi?

09.09.2023 451 5.0 0
Вражаюча продуктивність та багате оснащення — чим ще здивує новий електричний кросовер від Mitsubishi?
У червні цього року відбулась довгоочікувана презентація електричного кросовера Mitsubishi Airtrek. Він вперше з'явився на публіці ще у 2021 році у вигляді концепту. Протягом двох років у мережу потрапляли шпигунські знімки із випробувань автомобіля, але його кузов був надійно прихований плівкою. Тепер шанувальники японської компанії можуть побачити знімки з офіційної презентації та дізнатись технічні характеристики, які теж ретельно приховувались. 

Airtrek належить до класу компактних кросоверів. У модельному ряді Mitsubishi Motors він розташувався між автомобілями Outlander та Eclipse Cross. Цей автомобіль є втіленням нової філософії Mitsubishi Motors «e-cruising SUV», що розкривається у трьох поняттях: electric, expanding та expressive. Ця філософія покликана створювати екологічні автомобілі, з унікальним дизайном та потужною продуктивністю. 

Mitsubishi Airtrek — це надсучасний автомобіль з виразною ідентичністю. Він створений у традиційному стилі Dynamic Shield, що має характерну рису — оформлення переднього звису у формі літери X. Її стріли динамічно розходяться від радіаторної решітки до ходових вогнів та паралельно пролягають з лінією бампера. Задній звис прикрашають ефектні фари у вигляді літер Y. 
Вражаюча продуктивність та багате оснащення — чим ще здивує новий елек
Що під капотом?

Новий кросовер оснащений електричним двигуном, потужністю 184 к. с. з крутним моментом 350 Hm. Також існує версія електрокара з 224-сильним двигуном. За живлення силового агрегату відповідає батарея, місткістю 80 кВт-год. Вона забезпечує вражаючий запас ходу — 520 км, що підтверджено дослідженнями NEDC. Цей автомобіль легко здолає маршрут Київ-Одеса на одному заряді акумулятора. З такою продуктивністю Mitsubishi Airtrek має шанси стати лідером у своєму класі. 
Вражаюча продуктивність та багате оснащення — чим ще здивує новий елек
Стильний та технологічний салон 

Салон нового електрокару поєднує вишуканий мінімалізм, технологічність і безкомпромісний комфорт для водія та пасажирів. Він оснащений двома моніторами — електронною панеллю приладів, а також тачскріном інформаційно-розважальної системи. Центральний тунель оснащений зручним підлокітником та стильним роликом для перемикання режимів керування. А ще новинка потішить багатим набором оснащення:
  • Адаптивний круїз-контроль;
  • Камери кругового огляду;
  • Вентиляція та підігрів крісел;
  • Електропривід дверей багажника;
  • Сидіння з електричним регулюванням;
Новий електрокар виготовляється на потужностях концерну GAC та призначений виключно для китайського ринку. Представники дилерського центру Mitsubishi Motors в Україні (https://mitsubishi-motors.com.ua/) поки не мають інформації про постачання новинки на європейський ринок, тому в Україні її очікувати не варто. Для ринку Європи компанія Mitsubishi також підготувала ряд новинок, тому слідкуйте за оновленнями на сайті офіційного дилера. 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Mixinform


Читайте также

Комментарии (0)
avatar