Главная › Новости › Статьи
Статьи

Вініри - одна з кращих розробок естетичної стоматології

18.09.2021 530 0.0 0
Вініри - одна з кращих розробок естетичної стоматології
Вініри - відмінний спосіб відновити зуби, отримати естетично привабливу посмішку. Вініри - це тонкі керамічні пластинки, які фіксуються на поверхню зубів. Сьогодні ціна на вініри стала значно доступнішою, тому ще більше людей має змогу їх поставити.

Завдяки тонкій керамічної формі вініри практично не розрізняються за кольором з натуральними зубами. Зроблені зі спеціального фарфору і іншої сировини (наприклад, з використанням діоксиду цирконію), вініри можуть повністю відновити задні і передні зубні ряди. Вони досить легкі і міцні, тому в процесі установки можуть бути використані полегшені матеріали.

Для чого і як використовуються вініри

Вінір складається з декількох частин, але в цілому представляє цілісну пластинку, яка як би наклеюється на поверхню зуба. Таким чином можна скорегувати естетичний вигляд зубу, не видаляючи його.

Безметалеві керамічні вініри

Конструкції можуть застосовуватися при пошкодженнях емалі зубів. Є деякі відмінності виготовлення моделей:
  • суцільнолиті;
  • модифіковані з урахуванням індивідуальних особливостей;
  • мікроскопічне моделювання вінірних конструкції.
Вініри - одна з кращих розробок естетичної стоматології

Процес виробництва безметалевого каркаса зводиться до наступного. Спочатку по заздалегідь створеній викрійці формуються вироби з відповідних матеріалів. Надалі здійснюється обпилювання зубів, за допомогою спеціального обладнання. Далі в порожнину рота вставляюється вінір, який кріпиться до коронки і, при необхідності, коригується.

Підготовка до процедури

Перед тим, як встановити конструкцію, стоматологія Futurum Dentistry радить провести професійну гігієну порожнини рота, при якій ретельно видаляється зубний наліт, шорсткість емалі, камені. Після установки вінірам надають необхідну форму, фарбують і покривають системою високоміцних смол із високим складом фтору. Також спеціальні покриття наносяться на кромки вінірних конструкцій, щоб виключити їх контакт з харчовими продуктами.

Слід зазначити, що зараз дуже грамотно вибирають відтінки. Наприклад, якщо потрібно поставити 2-3 вініри, вони не будуть безглуздо виблискувати білизною на тлі інших зубів. У такій ситуації спочатку виконується відбілювання зубів до найбільш світлого відтінку, а після цього роблять вініри, які цьому відтінку відповідають. У підсумку ви отримуєте природну і натуральну посмішку.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Mixinform



Комментарии (0)
avatar