Главная › Новости › Lifestyle
Lifestyle

Сімейний затишок на Різдвяні свята: розпалений камін і светр з оленями

17.08.2018 1057 0.0 0
Сімейний затишок на Різдвяні свята: розпалений камін і светр з оленями
Новорічні свята – це особливий період – завершення старого і початок нового. Це саме той час, який потрібно присвятити своїй сім’ї. Завершивши свої справи. Необхідно забути про негаразди та подбати про створення особливої святкової атмосфери, заздалегідь підготувавши всі атрибути, що створюють казкову атмосферу в домі.

Ялинка, мандарини, гірлянди... - це так традиційно, що вже буденно. Потрібно щось оригінальне, водночас, просте до крайнощів, те, що створить атмосферу справжньої зимової феєрії і надовго залишиться в пам’яті дітлахів.

Розпалений камін з яскравим полум’ям, імітація шкіри білого ведмедя на підлозі (саме імітація, а не браконьєрські здобутки) і червоні светри з оленями для кожного члена сім’ї. Так, саме вони будуть гармонійним доповненням до шапки Діда Мороза і його цікавого мішка.
Сімейний затишок на Різдвяні свята: розпалений камін і светр з оленями
Новорічні светри з оленями можна придбати за адресою theman.ua/uk/svetri-z-olenyami, в поодинокому екземплярі, а також комплектом для всіх членів сім’ї, заощадивши на гуртовій покупці. Інтернет-магазин TheMan гарантує високу якість товару, що виготовлений з бавовни та незначного відсотка полієстеру для статечності та стійкості в процесі носіння. А зручні умови сервісу, партнерські зв’язки з транспортними компаніями забезпечують доставку по всій Україні: Львів, Київ, Івано-Франківськ, Харків та інші міста, де працюють відділення логістичних компаній.


Чи варто зупинятися на такому виборі чоловікам?

Пік популярності регланів у такому виконання припадав на 50-ті роки ХХ століття, після виходу в прокат фільму «Серенада сонячної долини». З часом думка про нього зіпсувалася. Та прогресивним поглядам нашого часу випала честь стерти ці стереотипи і сформувати нові. Адже светр з оленями це чудове поєднання з джинсами, чоботами та шкіряною дублянкою.

Відповідь однозначна – це вибір тільки справжнього, впевненого в собі чоловіка. Якщо Ви страждаєте консервативним типом мислення і боїтеся найпростіших речей, то краще йти мимохідь.

Це вибір тих, хто не боїться думки суспільства, а формує її. Бо стереотип «оленячих светрів» незрозумілого походження вже треба зламати і залишити в далекому минулому.
Сімейний затишок на Різдвяні свята: розпалений камін і светр з оленями
Вони в першу чергу повинні асоціюватися з норвезьким холодами, міцними духом представників сильної половини людства, які не бояться протистояти силам природи на дорозі до поставленої мети. Саме такого характеру вимагає від чоловіка суворий скандинавський клімат.

Тому й не дивно, що в нашому уявленні светри з оленями ототожнюються з безпекою, домашнім затишком, захищеністю все те, до чого ми прагнемо та його так не вистачає в повсякденному житті. Тому хоч на новорічні свята треба собі створити особливі умови, завдяки таким простим речам.
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Mixinform



Комментарии (0)
avatar