Главная › Новости › Статьи
Статьи

Шлакоблок: особливості матеріалу

20.03.2023 6071 0.0 0
Шлакоблок: особливості матеріалу
На сьогоднішній день існує велика кількість будівельних матеріалів. Це дає можливість у кожному окремому випадку підібрати саме ті, які найкраще підійдуть. В деяких випадках найкращим варіантом вважається шлакоблок. Хоча цей матеріал і поставляються багатьма компаніями, більшість віддає перевагу співпраці з виробничим підприємством "Ореол-1", де шлакоблок купити можна дуже вигідно.

Переваги шлакоблоку

Шлакоблок - це особливий композитний матеріал, який має форму паралелепіпеда і містить порожнечі. Основний компонент цього матеріалу – це цемент. Додатково до складу вводять керамзит, а також шлак та вугільна зола.

Найчастіше цей матеріал застосовують для зведення будинків на кілька поверхів. Для з'єднання застосовуються різноманітні розчини, клейові засоби.

Серед ключових переваг шлакоблоку можна виділити кілька:
  • Рівень міцності та стійкості даного матеріалу досить високий.
  • Усі краї у шлакоблоку рівні та гладкі. Все це значно спрощує процедуру укладання та фіксації.
  • Високоякісний шлакоблок відрізняється відмінними теплоізоляційними та звукоізоляційними параметрами.
  • На властивості та показники шлакоблоку не впливають температурні коливання, ультрафіолетове випромінювання, а також волога. Додатково потрібно створювати ефективну вентиляцію.
Шлакоблок: особливості матеріалу

При виготовленні шлакоблоку обов'язково дотримуються всіх заданих норм. З особливою ретельністю вибираються основні компоненти та складові. Усе це позитивно впливає на рівень якості готового матеріалу.

Чому варто співпрацювати із заводом "Ореол-1"?

Така активна співпраця з виробничо-покрівельною компанією "Ореол-1" обумовлена кількома ключовими причинами:
  • Завдяки тому, що собівартість шлакоблоку відносно невисока, а при купівлі напряму від виробника виходить ще дешевше, можна скоротити значну кількість коштів у процесі будівництва.
  • Якщо співпрацювати з перевіреною компанією "Ореол-1", можна мінімізувати всі майбутні витрати. Для цього можна скористатися такою послугою, як доставка. Компанія здійснює всі заходи відповідно до встановлених термінів.
  • На всі матеріали надаються сертифікати якості та гарантії. З ними можна ознайомитись до співпраці.
Для того, щоб скористатися всіма перевагами шлакоблоку, слід ознайомитися з ключовими рекомендаціями. До оформлення замовлення можна поговорити зі співробітниками заводу бітумних виробів "Ореол-1".
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Mixinform



Комментарии (0)
avatar