Главная › Новости › Бизнес
Бизнес

Сайт Ваша Готівочка надасть кредит на картку за 15 хвилин

29.09.2020 512 0.0 0
Сайт Ваша Готівочка надасть кредит на картку за 15 хвилин
Завдяки інтернету та сучасним технологіям, тепер можна взяти гроші в борг на картку, подати заявку в режимі 24/7 в комфортних умовах та користуватися кредитними коштами під 0 відсотків. Які ще переваги надає сучасне кредитування та чому воно таке популярне серед людей? 

Вирішити фінансові питання допоможе сайт Ваша Готівочка

Раніше багатьом людям доводилося вирішувати проблеми з грошима шляхом звернення до банківських установ чи до близьких зі знайомими. У першому випадку, доводилося особисто здійснювати візит до банківського відділення, пояснювати менеджеру мету отримання позики та потім очікувати, доки кредитор розгляне запит та надасть кошти. У другому випадку, потрібно було просити гроші в борг у когось з близького оточення, розповідати про особисті проблеми та, якщо раптом не вдасться повернути позику вчасно, то червоніти перед ними через сором. Кожна з цих ситуацій вчиняє дискомфорт, адже через це можна втратити багато часу, сил, нервів та, можливо, навіть довірчі взаємини. 

Щоб уникнути незручностей, ризику та тяганини, пропонуємо гарну альтернативу — кредит онлайн. Сайт компанії Ваша Готівочка без відмови надасть гроші в борг. Тут можна оформити кредит на банківський рахунок або картку та отримати потрібну суму протягом лічених хвилин. Пропонуємо ознайомитися з умовами кредитування й перевагами даного сервісу та дізнатися, як складається запит на кредит. 
Сайт Ваша Готівочка надасть кредит на картку за 15 хвилин
Заявка на кредит до Ваша Готівочка: миттєва фінансова допомога

Компанія надає дистанційне кредитування по всій Україні. У 2020 році отримати позику на картку може мешканець будь-якого українського міста, селища чи населеного пункту. Для цього йому потрібні всього лише особиста банківська картка та документи (паспорт та ІПН). Ще одна невеличка, проте важлива вимога, — це відповідність віковому цензу обслуговування. Згідно з українським законодавством, брати кредити можуть громадяни, які досягли повноліття, тож компанія надає мікропозики фізособам від 18 до 70 років. 

У сервісі Ваша Готівочка встановлені лояльні умови кредитування: оформити позику онлайн може людина з будь-якою кредитною історією, рівнем доходу, без поручителів та внесення застави. Компанія довіряє своїм клієнтам, йде назустріч їхнім бажанням та надає гроші швидко, просто й без перевірок.

Пропонуємо ознайомитися з умовами кредитування та вибрати найбільш оптимальний варіант. Розпочнемо з суми. Кредит онлайн видається на суму від 200 до 7000 гривень. Клієнти можуть позичити будь-яку кількість грошових коштів, яка дозволить їм покрити їхні нагальні витрати. 

Як і в будь-якій фінансовій організації, тут гроші в борг видаються під відсотки. Однак саме в цій компанії ці відсотки неймовірно низькі — 0,01% на день. Ця пропозиція доступна лише новим клієнтам, які оформляють кредит вперше. Клієнти, які звертаються в другий чи більше разів, зможуть відкрити позику під 2% в день від всієї суми. Щоб дізнатися суму, яку потрібно буде погасити, компанія пропонує скористатися кредитним калькулятором на своєму офіційному сайті.
Сайт Ваша Готівочка надасть кредит на картку за 15 хвилин
Також слід визначитися з періодом користування: стандартний кредитний період становить від 1 до 16 днів. Важливою перевагою цього сервісу є те, що він надає клієнтам відтермінування для погашення, і разом з цим можливість продовжити період користування без штрафу й пені. Для цього необхідно подати заявку на пролонгацію, сплативши суму нарахованих відсотків. Потім можна буде користуватися грошима ще 16 днів. Здійснювати пролонгацію дозволяється необмежену кількість раз. 

Ці умови кредитування набагато вигідніші та зручніші за ті, що пропонують банківські організації. У сервісу Ваша Готівочка немає прихованих платежів, додаткових відсотків, перевірок та довгострокових угод. Ось чому оформлення позики саме у цього кредитора буде найоптимальнішим рішенням для всіх.

Проста заявка на кредит на сайті Ваша Готівочка

Прямо зараз розповімо про те, як заповнити заявку та отримати гроші. Для цього знадобиться мобільний телефон або ПК з виходом до інтернету, документи та банківська картка. В електронній формі потрібно буде вказати вибрані умови та заповнити особисті дані: 
 
  • ПІБ;
  • вік;
  • серію та номер паспорта;
  • код ІПН; 
  • реквізити банківської картки;
  • номер телефону;
  • e-mail. 

Одразу ж після того, як компанія проаналізує заявку, фінанси будуть надані безготівковим переказом на картку. Як правило, процедура оформлення першого кредиту триває 15 хвилин, повторного — до 5 хвилин. Цей ефективний спосіб дозволить виправити фінансове становище швидко та з комфортом. Подавайте заявку на кредит онлайн на сайті Ваша Готівочка, адже цей кредитор не підведе!
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Mixinform


Читайте также

Комментарии (0)
avatar