Главная › Новости › Статьи
Статьи

Послуга ремонту будинків будь-якої складності від компанії «Прайд Буд»

18.02.2022 595 0.0 0
Послуга ремонту будинків будь-якої складності від компанії «Прайд Буд»
Ремонт у будинку, навіть якщо він зовсім невеликий, все одно досить складне завдання. Якщо ж йдеться про великий будинок або цілий особняк, з цим завданням складно впоратися, навіть якщо зібратися всією сім'єю, підключити родичів та друзів. Далеко не всі з них взагалі будуть у захваті від ідеї того, що їм потрібно всім цим займатися. І від цього може страждати якість виконаної ними роботи. Але навіть при 100% ентузіазмі всіх учасників процесу немає гарантій, що все буде зроблено якісно. Тому що вони не є професіоналами. Щоб не мучити себе та інших, краще спочатку довірити ремонти будинків досвідченим фахівцям. Компанія «Прайд Буд» для цієї мети підходить ідеально.    

Про компанію

«Прайд Буд» - будівельно-ремонтна компанія, що працює не перший рік і пропонує широкий вибір послуг. Серед них – ремонт будинків будь-якої складності. Це може бути дуже крихітний старий будиночок, що дістався у спадок, або, наприклад, тільки побудований середній житловий будинок, або справжня вілла, обробка та комунікації якої не змінювалися ще з початку нульових. Ремонт може бути як косметичним, так і капітальним з переплануванням, заміною комунікацій та інших робіт. Незалежно від того, що саме потрібно зробити, можна сміливо довірити вирішення цих завдань спеціалістам компанії "Прайд Буд".
 
На сайті компанії можна знайти інформацію про неї, скан копії дозвільних документів, що дають їй офіційне право надавати такі послуги. Якщо є питання, їх можна поставити менеджеру по телефону або написавши на електронну пошту. Усі послуги надаються офіційно, із укладанням договорів, наданням чеків. Скористатися послугами компанії можуть приватні особи та різні організації.
Послуга ремонту будинків будь-якої складності від компанії «Прайд Буд»

Послуги

Компанія «Прайд Буд» пропонує ремонт будинків або ж якісь локальні роботи. Вартість безпосередньо залежить від обсягу, складності роботи, ціни використовуваних витратних матеріалів. Сам ремонт після підписання договору, включає наступні етапи:
  • призначення персонального виконроба;
  • доставка інструментів та матеріалів на об'єкт;
  • електромонтажні роботи;
  • сантехнічні роботи;
  • встановлення вентиляційного обладнання;
  • плиткові роботи;
  • оздоблювальні роботи;
  • монтаж покриттів;
  • монтаж електроприладів;
  • вивіз сміття.
На всі послуги надається офіційна гарантія якості. Вартість послуг прописується в договорі та не може бути змінена в односторонньому порядку.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Mixinform



Комментарии (0)
avatar