Главная › Новости › Статьи
Статьи

Переваги пластикових кришок для стаканів

23.02.2023 446 2.4 0
Переваги пластикових кришок для стаканів

Кава – один із найпопулярніших напоїв у всьому світі. Саме тому практично кожна друга людина не може уявити свій ранок без склянки гарячого латте або американо з пластиковою кришкою та різнокольоровою трубочкою. Якщо у вас є власна кав’ярня або інший заклад, де пропонують купити каву, обов’язково потрібно замовити на https://ukrtopplast.com.ua/classic пластикові кришки для кавових стаканів по вигідній вартості.

Чи справді це необхідно?

Напій, куплений на вулиці або спеціальному закладі, повинен бути завжди закритий якісною кришкою. Покупець, що поспішає на роботу буде дуже вдячний продавцеві за те, що його позбавили від всіляких турбот, пов'язаних з чашкою кави. Тому така покупка повинна бути. По дорозі на роботу в машині, автобусі, пішки це просте пристосування дозволить утримати напій всередині стакану і не пролити його на руку або одяг. Кава довше залишатиметься гарячою і, відповідно, смачною.

Ким купуються кришки?

Оптом кришки закуповуються людьми, що продають каву у великих кількостях: господарем невеликого кавового кіоску, чайного магазину, кавового апарату і так далі.

Переваги продукції

Вам варто купити цю продукцію, адже вона:

  1. Допомагає безпечно переносити каву та інші напої. Якщо в стакані знаходиться гарячий напій, саме кришка захистить руку від переливання, а внаслідок, від опіку. Також, вона захищає одноразовий посуд від попадання в напій пилу або опадів з вулиці.
  2. Екологічність. На відміну від пляшок, пластикові кришки завдають істотно меншої шкоди навколишньому середовищу при згорянні. Також існують пункти їх приймання.
  3. Гарний зовнішній вигляд. Стакан з кришкою виглядає на порядок солідніше, в порівнянні зі звичайним.
  4. Ціна. На сьогодні їх виробництво не є сильно витратним, відповідно закупівля товару буде нижче в ціні.
  5. Міцність. Нові технології дозволяють створювати міцні кришки, які не піддаються плавленню від киплячої води і деформації.
Переваги пластикових кришок для стаканів

Кожна кришка щільно прилягає до посуду відповідного розміру і без зайвих зусиль може бути знята або надіта. Сучасне обладнання дозволяє виробляти кришку будь-якого розміру і підходить до будь-якого стакану. Їх дизайн став цілим мистецтвом. Замовник, крім розміру, може вибирати колір, малюнок і форму. Власний дизайн допоможе підкреслити й виділитися замовнику серед конкурентів. Також унікальний вид кришки допоможе захистити бренд від підробок.

На одному заводі в добу може проводитися більше ніж 700 000 кришок для кавових стаканчиків. Кожна партія проходить контроль якості. Вони упаковуються по 50 штук в рукав. Кожна коробка вміщує в себе від 40 до 60 таких рукавів. Потім їх переміщують на склад, де зберігаються кришки різних кольорів і розмірів, готові до купівлі вами.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Mixinform



Комментарии (0)
avatar