Главная › Новости › Статьи
Статьи

Переваги Honda Gold Wing Tour

03.11.2021 485 0.0 0
Переваги Honda Gold Wing Tour

Обладнання та конструкція

Стиль Gold Wing Tour підкреслює його спортивну позицію, що поєднує комфорт із динамічними характеристиками шасі та двигуна, а також його традиційний рівень посадки, оздоблення та матеріали преміум-класу. Сміливо нахилений вперед "череп" мотоцикла разом із компактними пропорціями обтічників створюють динамічний, відомий перед моделі. Основна лінія мотоцикла, яка проходить по всій довжині велосипеда, підкреслює різні функції верхньої та нижньої частини тіла. Центральним елементом є обтічник з чіткими плоскими поверхнями та аеродинамічними деталями. Це додає напруги до функціонального потенціалу, що пропонує байк.

Якщо ви подивитесь на окремі вузли та агрегати: вилкову підвіску на подвійних поперечних важелях, шестициліндровий опозитний двигун або вихлопну систему, побачите їхню функціональну красу. Все це виглядає як робота одного конструктора, створюючи враження виняткової послідовності та найвищого рівня інженерії з використанням електроніки.

Зручність

Тепловий комфорт та контроль повітряного потоку були дуже важливими у списку пріоритетів дизайнерів Gold Wing Tour. Обтічник спрямовує повітряний потік навколо водія та пасажира, зберігаючи прохолоду. Збільшене лобове скло Honda motos, положення якого електрично регулюється перемикачем, розташованим з лівого боку кермового колеса, забезпечує відмінний захист від вітру і водночас при регулюванні дає відчуття простору і свободи. Кут нахилу та висоту скла можна плавно регулювати. Опціонально доступні: збільшене лобове скло, дефлектор, що повністю регулюється, для захисту плечей і верхньої частини тіла, а також фіксовані дефлектори для захисту литок і ступнів.

Сидіння водія та пасажира

Водій може отримувати задоволення від керування мотоциклом і зосередити на ньому всю свою увагу. Форма пасажирського сидіння забезпечує комфорт та хорошу підтримку, дозволяючи при цьому рухатися та легко стикатися ступнями із землею. І водій, і пасажир отримали нове розкішне оздоблення сидіння із замші та синтетичної шкіри, а кут нахилу сидіння пасажира був збільшений з 16° до 23° для більш розслаблюючого положення на мотоциклі.

Авто Honda Gold Wing Tour

Освітлення

Все освітлення, включаючи подвійні протитуманні фари, виконані в технології світлодіодом. У нижній частині фар використовуються 5 полірованих оптичних лінз з обох сторін для створення світлової плями Jewel-Eye. Використання далекого світла (у верхній частині) створює стереоскопічне враження. Передні показники повороту розміщені у корпусах дзеркал. Їхня робота автоматично переривається при виході з повороту - аналіз різниці у швидкості між передніми та задніми колесами дозволяє розрахувати, коли вимкнути поворотники в будь-якій дорожній ситуації.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Mixinform


Читайте также

Комментарии (0)
avatar