Главная › Новости › Техно
Техно

Особливості та правила вибору дронів DJI

05.12.2022 415 0.0 0
Особливості та правила вибору дронів DJI

Останнім часом набирають популярності дрони. Їх активно застосовують не лише блогери, а й режисери, а також інші фахівці, які ведуть зйомки. Але для того, щоб отримати дійсно якісне відео, можна використовувати дрони DJI, які представлені в широкому асортименті. Як зробити правильний вибір?

Основні параметри вибору

Так як чисельність подібних моделей досить велика, до вибору варто підходити більш відповідально. Щоб зорієнтуватися, можна скористатися кількома ключовими параметрами:

  • Дальність польоту. Більшість пристроїв можна відправляти на відстань у кілька кілометрів. Цієї відстані цілком достатньо, щоб провести професійні або аматорські зйомки.
  • Габарити, вага. Щоб правильно визначити ці характеристики, варто визначитися із призначенням. Наприклад, більш легкі пристрої слід вибирати, якщо необхідно маневрувати. Якщо ж доведеться зйомки у вітряну погоду, то варто вибирати габаритні і важкі дрони DJI.
  • Особливості камери. Більшість дронів, розроблених для любителів, оснащені невеликими камерами (від 10 до 15 мегапікселів). Для того, щоб робити комерційні зйомки, слід вибирати камери 4К. Зняте за допомогою таких камер відео надалі можна відображати на великому моніторі.

Додаткові фактори

Ще один важливий параметр – це вартість. Для того щоб розуміти, скільки обійдеться придбання дрона DJI, слід вивчити прайс, підготовлений професіоналами. Це дозволить не лише зорієнтуватися, а й вибрати те, що може знадобитися. Але відразу варто врахувати, що вартість професійно підготовлених дронів, що використовуються для комерційних зйомок, досить висока. Найчастіше ціна перевищує кілька тисяч доларів. Обов'язково потрібно враховувати і те, наскільки підготовлені дрони до польоту.

Особливості та правила вибору дронів DJI

Для того, щоб розібратися у всіх тонкощах, варто звернути увагу на декілька параметрів:

  • RTF. Це означає, що запускати дрон можна відразу ж, як тільки акумуляторна батарея буде повністю заряджена.
  • ARF. Це маркування означає, що пристрій повністю підготовлений для складання основних деталей.
  • BNF. Даний пристрій поставляється без джойстика.

Для того, щоб зробити вибір на користь відповідної моделі, слід попередньо ознайомитися з ключовими, які зараз користуються популярністю. Все це допоможе зробити вибір на користь відповідного пристрою. Додатково можна використовувати інформацію про виробника. Бажано вибирати пристрої, які представлені популярними виробниками.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Mixinform

Теги:DJI, дрони


Комментарии (0)
avatar