Главная › Новости › Статьи
Статьи

Огляд на таск-менеджер Bitrix24 – корисна програма для спільної роботи

31.08.2020 558 0.0 0
Огляд на таск-менеджер Bitrix24 – корисна програма для спільної роботи

У сучасному бізнесі дуже важливо використовувати всі технології, щоб мінімізувати ризики і створити всі необхідні умови для подальшого функціонування проекту. Щоб організувати спільну роботу над проектом, можна використовувати таск-менеджер під назвою Bitrix24 – унікальну утиліту від відомого виробника. З її допомогою можна отримати максимальну продуктивність за короткий проміжок часу. Ефективність програми перевірили вже тисячі клієнтів, і їх кількість продовжує збільшуватися с кожним днем.

Детальніше про утиліту

Менеджер завдань дозволяє максимально ефективно спланувати всі роботи по проекту використовуючи дану програму, кожен співробітник може грамотним чином виконати поставлені завдання, використовуючи докладне опис. Крім того, програма відмінно підійде для начальників і керівників проектів, які намагаються максимально відстежувати всі етапи виконання завдання.

За допомогою програми можна роздавати різні завдання, використовуючи інтуїтивно зрозуміле управління. Інтерфейс утиліти дозволяють роздавати всі завдання в режимі онлайн, використовуючи різні гаджети для зручності. Щоб було ще зручніше, розробники створили особистий кабінет з можливістю віддаленого управління і точкової настройки. Щоб використовувати цей менеджер завдань, потрібно пройти коротку реєстрацію і підключити сюди всіх своїх співробітників. Розробники подбали про комфорт не тільки керівників проекту, але ще і звичайних службовців. Можна роздати завдання, застосовуючи для цього звичайні елементи управління.

Дизайн

Що стосується дизайну, то він просто прекрасний. Ідеально вивірені кнопки, приємна колірна гамма і управління, зрозуміле новачкові. Фахівці підрахували, що на освоєння цієї програми у людини піде близько 5 хвилин реального часу, що не може не радувати кожного шанувальника швидкого і якісного сервісу.

Огляд на таск-менеджер Bitrix24 – корисна програма для спільної роботи

Bitrix24 - робота на долоні

За допомогою цього менеджера можна управляти робочим процесом, перебуваючи в будь-якому місці. Багато клієнтів використовують його в машині, застосовуючи планшета або смартфона під управлінням операційних систем Android і iOS. Тут можна:

  • Планувати.
  • Розраховувати.
  • Управляти.
  • Доручати завдання.

Використовуючи даний таск-менеджер, можна стати по-справжньому ефективним керівником практично будь-якого проекту. Програмою користуються представники всіх сфер діяльності: it-фахівці, вчені, митці, а також працівники сфери освіти. Програма має величезну кількість шанувальників по всій земній кулі.

Отримати доступ до цього чудо додатка не так-то й складно. Досить просто-напросто зайти на офіційний сайт, зареєструватися і почати отримувати вигоду прямо зараз. Унікальні можливості ховаються всередині. Після реєстрації людині буде запропоновано підтвердити свою особистість і підключити сюди співробітників. Нові звершення вже чекають кожного клієнта планувальника завдань. Тепер робота буде більш організованою і злагодженою.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Mixinform


Читайте также

Комментарии (0)
avatar