Главная › Новости › Политика
Политика

Нематеріальний подарунок коханому

15.02.2021 380 0.0 0
Нематеріальний подарунок коханому
Втомились від банальностей, загорнутих у святковий папір — комплектів для особистої гігієни, боксів із солодощами, м’яких іграшок? Тоді перестаньте дарувати піну для бриття, шкарпетки та дезодоранти. Піднесіть чоловіку оригінальний сюрприз, а не те, що він сам собі може придбати.

Магазин з оригінальними подарунками https://www.bodo.ua/podarki/ пропонує екстремальні, незвичні та анти шаблонні варіанти. Їх клієнти не бояться експериментувати, пробувати нове та дивувати. Якщо відчуваєте, що вам це близько, переходьте за посиланням та обирайте враження.

А зараз поговоримо про варіанти, які складно покласти в подарункову коробку.
Нематеріальний подарунок коханому

7 оригінальних ідей презентів


Пригадали всі можливі задуми подарунків, яких можна торкнутись, але зрозуміли, що цього року потрібно додати більше креативу? Ловіть ідейки:
  • Річна онлайн-підписка на улюблений журнал. Це значно дешевше та надійніше паперового аналога. Крім того, проявляєте турботу про довкілля — звільняєте планету від десятка кілограм макулатури.
  • Курс гри на гітарі. Ви запитували, про що мріє ваш чоловік? Дитяче бажання — навчитись грати на гітарі — досі не здійснилось? Прийшов час подбати про коханого і подарувати йому сертифікат на музичне навчання. Він вивчить перші акорди й рифи, навчиться грати боєм за допомогою модератора. А, може, це переросте у хобі й літній похід в гори буде цікавішим, завдяки музичного оформлення.
  • Річна підписка на додаток з прослуховуванням книг. Бібліотеки мають попит найбільше серед студентів, але вони шукають літературу для написання наукових робіт. Паперові книги дорогі й зовсім не зручно скрізь носити їх за собою. Найновіші романи бестселери, детективи та фентезі тепер помістяться у смартфоні. На таких майданчиках ховається цілий світ книголюбів.
  • Стрибок з парашутом. Ідеальний подарунок тому, хто любить драйв і не боїться висоти. Презентуйте можливість розправити кольорові крила у вигляді парашута, побути птахом і відчути свободу. Людей-мурашок побачити навряд вдасться, а от роздивитись зелені пейзажі можливість буде.
  • Авіасимулятор Boeing-737. Кабіну симулятору не відрізнити від оригінальної — вона в найдрібніших деталях відтворює вигляд реальної. Клієнти отримають бажані обставини: маневровість, турбулентність, будуть літати над аеропортом або відпрацьовуватимуть керування при тумані, дощі чи снігу. Нехай він відчує себе справжнім пілотом, адже кермувальники повітряного транспорту також відпрацьовують навички тут.
  • День стрільби з пістолета. Не вдома, звісно, а на спеціальному майданчику. Його зустріне інструктор, підбере спорядження і розповість усе, що знає про зброю. Потім відвідувач закладу приступить до практики та виконує перші постріли. Заняття підходить як новачкам, так і профі.
  • SPA-догляд за тілом. Чоловіки також працюють, хтось навіть більше, як жінка, тому вони заслуговують на відпочинок. Тайський масаж приведе в тонус групи м’язів, турецький хамам розслабить, а пілінг пом’якшить шкіру і торкатися її буде ще приємніше.
Не бійтесь відійти від шаблонів та організувати незвичайний сюрприз. Чоловіки заслуговують більшого, ніж просто шкарпетки.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Mixinform



Комментарии (0)
avatar