Главная › Новости › Статьи
Статьи

Навчальна, наукова і художня література книгарні Буклетка

16.06.2022 472 0.0 0
Навчальна, наукова і художня література книгарні Буклетка

Підтримувати функціонування освітньої галузі підчас війни вкрай складно. Більше сотні шкіл зруйновано, весь південний-схід України став прифронтовою зоною, а нахід потерпає від ракетних обстрілів. Мільйони людей покинули свої домівки рятуючись від війни, освітяни також, а навчальні заклади закриваються, щоб не стати ціллю для атаки і не наражати на небезпеку дітей. Єдиним виходом стало дистанційне навчання.

Як не дивно, але швидке відновлення навчального процесу в таких умовах стало можливим завдяки досвіду здобутому під час пандемії COVID-19. Саме в період карантинних обмежень були опрацьовані механізми роботи дистанційної освіти із залученням інтернет мережі та інтерактивних інструментів для проведення онлайн-занять. Дана практика запроваджена по всій території України і за її межами.

Для якісної самостійної підготовки, як і раніше використовуються звичні інструменти, в першу чергу навчально-методичні матеріали друкованого формату. Тому учні та студенти потребують забезпечення якісною предметною літературою по доступній ціні, саме таку літературу пропонує книжковий інтернет-магазин Bookletka: https://www.bookletka.com/

Асортимент Буклетки

Ми зібрали великий асортимент різноманітних книг, навчального, наукового і художнього вмісту. Тут можна придбати підручники, посібники, робочі зошити, НМК і ГДЗ, тренажери і задачники, збірники текстів і завдань. В асортименті пропонуються матеріали з усіх предметів освітньої програми, створені провідними науковцями за сприянням популярних видавництв. Вони на практиці довели свою високу результативність в плані освоєння предметних вмінь та навичок, з їхньою допомогою діти набувають нових компетенцій та всесторонньо розвиваються.

Навчальна, наукова і художня література книгарні Буклетка

Переваги покупки книг в нашій книгарні

Друковані матеріали нашого книжкового магазину відповідають усім вимогам МОН України та міжнародним методичним нормам. Вони відрізняються високоякісним друком і оформленням та мають гриф МОН. Ми встановили лояльні ціни на весь спектр друкованої продукції, окрім того покупці можуть скористатися акціями і знижками, які дозволяють суттєво заощадити. Ми реалізуємо товар вроздріб і гуртом, гуртові і постійні клієнти отримують вигідні пропозиції співпраці. Книгарня здатна забезпечити поставки підручників та посібників в будь-яких об’ємах на регулярній основі. Також існує можливість індивідуального замовлення продукції будь-якого автора від різних видавництв.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Mixinform



Комментарии (0)
avatar