Главная › Новости › Статьи
Статьи

Monobank: особливості банку, служба підтримки та отримання картки

13.07.2024 497 5.0 0
Monobank: особливості банку, служба підтримки та отримання картки

Монобанк, що позиціонує себе як перший мобільний банк, дійсно не має фізичних відділень, але це анітрохи не заважає йому якісно обслуговувати клієнтів. І служба підтримки Монобанк, яка працює у цілодобовому режимі, готова вирішити будь-яке питання. Щоб скористатися його послугами, необхідно встановити програму та надати документи для верифікації.

Монобанк – банк, який постійно розвивається

Якщо порівняти його майже десятирічної давності (він працює з 2017 року) і сьогодні, це ніби два різні банки, основа яких залишилася незмінною – це велика увага до потреб клієнтів та наголос на якості послуг.  Про це говорять самі клієнти, які давно мають тут карту.

Для проведення будь-якої операції клієнту не потрібно нічого, крім смартфона. Крім того, можна отримати й фізичну картку, якою можна розраховуватися у магазинах.

Переваги Монобанку: що цінують клієнти

Насамперед це інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, а також:

  • кешбек. Цей банк повертає своїм клієнтам гроші, витрачені в певних категоріях покупок. Щомісяця клієнт сам вибирає дві категорії, у яких отримує від 1 до 5% повернення. Цікаво, що кешбек нараховується навіть за покупки на кредитні кошти;
  • вигідна кредитна програма. Отримати кредит клієнт банку може двома способами. Перший – це використання кредитного ліміту, що надається безвідсотково на два місяці. Якщо погасити його за цей час, використання коштів буде безкоштовним, після цього починають нараховуватись відсотки. Другий – розстрочка, яку можна оформити на будь-яку суму, також у межах ліміту;
  • всі платіжні послуги доступні і користуватися ними дуже просто – йдеться як про поповнення рахунку мобільного телефону, так і про, наприклад, перекази за кордон.

Клієнти банку можуть завести віртуальну валютну картку, а також віртуальну картку АТБ, яка надає їм додаткові знижки у всіх магазинах цієї мережі. Кожен клієнт може стати учасником реферальної програми – якщо його друг пройде реєстрацію за реферальним посиланням, то на рахунок кешбеку надійде 50 гривень. І так – за кожного залученого рефералу.

Monobank: особливості банку, служба підтримки та отримання картки

Крім того, банк пропонує підвищені кешбеки від партнерів, які можуть сягати 20%. Список партнерів, які беруть участь у програмі, також оновлюється щомісяця. До речі, виводити кешбек можна одразу після того, як накопичиться 100 гривень, щоправда, потрібно буде сплатити прибутковий податок. Для накопичень зручно використовувати такий сервіс як «Банка». Вона дозволяє поповнювати рахунок не лише самому користувачеві, а й будь-якому клієнту, який має посилання. А ось розбити банку та використати кошти може лише її власник.

Тому, вивчивши всі ці переваги, недивно, що багато клієнтів обирають саме цей банк. Щоб отримати картку вже сьогодні, достатньо скачати додаток, встановити його та запустити.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Mixinform


Читайте также

Комментарии (0)
avatar