Підопічні Жейко Любеновича могли покращити своє турнірне становище і навіть залишити останню сходинку.

..." /> Підопічні Жейко Любеновича..." /> Підопічні Жейко Любеновича...">
Главная › Новости › Спорт
Спорт

"Минай" не втримав перемогу над "Оболоню"

16.04.2024 277 5.0 0

Підопічні Жейко Любеновича могли покращити своє турнірне становище і навіть залишити останню сходинку.

“Оболонь” майже годину грала в меншості проти “Миная”, але змогла уникнути поразки в грі з останньою командою ліги. Окрім двох голів, глядачі побачили два вилучення, два пенальті, два удари в каркас воріт і ще безліч моментів. Справжня боротьба команд, які намагаються уникнути вильоту.
 

Олександр Рибка нещодавно відсвяткував своє 37-річчя. Напевно з інших міркувань, а не як подарунок екскіпер “Динамо” та “Шахтаря” отримав місце в старті на гру з “Минаєм”, це була його перша поява в основі з кінця жовтня. І Рибка в підсумку помилився. Устименка вивели віч-на-віч на ворота “Оболоні”, Рибка вийшов за межі штрафного, і врізався в форварда “Миная”. Помічник рефері помітив офсайд, але VAR втрутився в епізод, і справедливо вказав, що поза грою не було, і Рибка фолив. “Минай” міг відразу забивати, але Кораблін зі штрафного влучив в поперечину.

“Минаю” не вдалося скористатися більшістю, що після гри визнав і Желько Любенович. “Оболоні” вдалося відтіснити “Минай” від своїх воріт, і хоча господарі не створювали моменти, закарпатці теж залишались без шансів. Єдине виключення – стандарти. І після однієї з подач Корабліна Піддубний пробивав головою, але теж влучив в каркас. Зрештою на дальній постріл зважився Вакула, але Федорівський був на місці.

Обидва тренери зробили зміни в перерві, але на старті другого тайму в центрі уваги знову був VAR. Лікоть Османа і голова Петька зустрілись один з одним у штрафному “Оболоні”, і рефері, подивившись VAR, вказав на точку. З першим ударом Устименка Федорівський впорався, але вийшов при цьому за лінію. Іващенку дуже не сподобалося, що Козиряцький призначив перебивання, проте його емоції нічого не змінили, і Устименко з другої спроби вже пробив точно.

Проте “Минай” був попереду лише п’ять хвилин. Приймак добре відкрився на подачу Кисіля, і на радість трибунам зрівняв рахунок в матчі.

Невдовзі склади команд зрівнялись – другу жовту отримав Корнійчук. “Минай” не тільки втратив перевагу в рахунку, але й більшість, і на останніх хвилинах гостям було важко – “Оболонь” відчула момент, намагалась тиснути, і могла забити другий гол.

Проте рахунок залишився незмінним – 1:1. “Оболонь” може бути незадоволеною результатом, але Іващенко похвалив свою команду за характер. Для Любеновича і “Миная” матч став історією про втрачені можливості.

Аватар enr091 Наталия Ришко
Журналист/Mixinform

Комментарии (0)
avatar