Главная › Новости › Статьи
Статьи

Металопластикові вікна в Одесі: від чого залежить їхня ціна

Вчера 49 0.0 0
Металопластикові вікна в Одесі: від чого залежить їхня ціна

У сучасних будинках за замовчуванням ставляться металопластикові вікна, проте потреба в тому, щоб замінювати дерев'яні конструкції досі існує. Крім того, у деяких випадках заміні підлягають і металопластикові вікна Одесса. У будь-якому випадку важливо знати, металопластикові вікна в Одесі ось тут https://www.alias.od.ua/uk/cini-na-vikna та в інших магазинах мають ту чи іншу вартість.

Які фактори впливають на ціну металопластикових вікон

Насправді, таких факторів багато, але є кілька основних, які й заслуговують на особливу згадку:

  • профіль як один із головних компонентів вікна становить основу його вартості. Так, рекомендується вибирати широкий профіль. Він обійдеться дорожче, але його вартість компенсується тим, що взимку доведеться менше платити за опалення, а влітку – за кондиціювання;
  • склопакет. Його ціна залежить від кількості камер, але при цьому багатокамерні склопакети добре утримують тепло в приміщенні і практично не пропускають в нього холодне повітря;
  • фурнітура, у тому числі ручки. Це те, на чому заощаджувати не можна в жодному разі. Справа в тому, що саме від неї залежить те, як довго прослужить конструкція.

До речі, вартість фурнітури – це п'ята частина всіх витрат на вікно, що красномовно говорить про її важливість.

Додаткові критерії, що впливають на вартість вікна в Одессі

Очевидним є взаємозв'язок між його розмірами та ціною. Звичайно, чим більше вікно, тим дорожче воно в результаті обійдеться. Також дорожчою в порівнянні з типовим варіантом буде і нестандартна конфігурація. До речі, якщо вікно збирається з декількох секцій через свій розмір або в силу інших причин, воно також коштуватиме дорожче, ніж звичайне.

Металопластикові вікна в Одесі: від чого залежить їхня ціна

Форма вікна також безпосередньо впливає на ціну. Так, звичайний прямокутний склопакет буде значно дешевше, ніж, наприклад, арочний або круглий. Звичайно, технологія дозволяє робити всі варіанти, але вартість буде відрізнятися. Крім того, на ціну вікна безпосередньо впливає і колір профілю. Найдешевшим буде стандартний білий, але це не єдине можливе рішення.

Якщо говорити про колірну гамму, то можна зробити пакет під дерево, камінь чи інший відтінок. Такого рішення домагаються за допомогою ламінації, вартість якої плюсується до основної ціни вікна. Можна заламінувати віконну раму з одного або двох сторін, все залежить від естетичних цілей.

Як правило, менеджер завжди робить попередні розрахунки, тому є можливість внести якісь корективи ще до замовлення.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Mixinform



Комментарии (0)
avatar