Главная › Новости › Статьи
Статьи

Як правильно вибирати кухонний стіл?

16.01.2021 478 0.0 0
Як правильно вибирати кухонний стіл?
Кожен власник житла намагається з максимальним комфортом і зручністю облаштувати кухню. З особливою ретельністю необхідно вибирати кухонний стіл, за яким збираються родичі та друзі. Щоб вибрати кращий варіант, необхідно врахувати кілька параметрів.

1. Розмір

Вибираючи кухонний стіл, слід враховувати чисельність членів сім'ї, а також площу приміщення. Існують спеціальні формули, за допомогою яких можна провести розрахунки. Важливо враховувати, що на одну людину має припадати не менше 40-50 см.

2. Форма

Кухонні столи поділені за формою на:
  • Овальні.
  • Квадратні.
  • Круглі.
  • Прямокутні.
Деякі компанії випускають кухонні столи нестандартної форми.

3. Розміри кухонь

Для кухонь, які відрізняються невеликими розмірами, можна вибрати складні моделі або столи-трансформери. Такі моделі можна встановлювати в приміщенні, яке відрізняється невеликими розмірами. Якщо ж кухня відрізняється великими розмірами, то слід вибирати більш місткі моделі. Наприклад, можна придбати овальні або ж прямокутні конструкції. І розташовувати їх слід в центрі приміщення, щоб забезпечити безперешкодний доступ.
Як правильно вибирати кухонний стіл?

4. Матеріали

Для виготовлення кухонних столів використовуються різноманітні матеріали. Але найбільшою популярністю користується кілька основних:
  • Деревина. Такі кухонні столи відрізняються надійністю, тривалим терміном використання, а також міцністю. Для виготовлення столів можуть бути використані різні породи деревини.
  • Ротанг. Хоча вироби з такого матеріалу відрізняються невеликою вагою, вони виділяються міцністю, зручністю використання. Як правило, зверху такі столи прикривають склом певної товщини.
  • Скло. Ці конструкції відмінно підійдуть для приміщень, які відрізняються невеликими розмірами. Для конструювання столів використовується триплекс, який витримує певне навантаження. Скло, яке використовується для виготовлення, може бути прозорим, матовим або ж з певними зображеннями.
  • Ламінований ДСП. Цей матеріал відрізняється низькою ціною. Тому і вироби з цього матеріалу недорогі. Але волога з часом спровокує деформацію столу.
  • Столи з кам'яною стільницею. Такі вироби відрізняються високою ціною й істотною вагою. Але при цьому вартість подібних виробів досить висока.
Враховуючи усі ці рекомендації, ви зможете придбати якісний стіл, який ідеально впишеться у ваше приміщення.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Mixinform


Читайте также

Комментарии (0)
avatar