Главная › Новости › Политика
Политика

Глютеопластика: особливості проведення, показання до процедури

28.01.2022 773 4.0 0
Глютеопластика: особливості проведення, показання до процедури
Однією з найбільш поширених видів пластичної операції на сідницях можна вважати глютеопластику. Завдяки їй вдається повністю змінити форму та об'єм сідниць.

Глютеопластику обирають як чоловіки, так і жінки. Адже вона не лише позбавляє комплексів, але й часто стає медичним показанням для покращення якості життя та запобігання дискомфортним відчуттям.
$IMAGE2$

Основні показання до глютеопластики

Глютеопластика – це серйозна хірургічна процедура яка проводиться не просто за бажанням пацієнта. Операцію має бути погоджено з пластичним хірургом, який робить висновок на основі збору анамнезу та огляду людини.

Більш того, інколи навіть лікарі загальної практики та вузькі спеціалісти можуть рекомендувати глютеопластику як один із методів вирішення проблем зі здоров'ям. Серед основних показань до процедури можна назвати:
 
  • атрофію тканин;
  • чітко виражену асиметрію у сідницях;
  • опущення сідниць, яке відбувається внаслідок зниження тонусу м'язів;
  • естетичну диспропорцію, коли плечі або груди помітніше виражені, ніж сідниці;
  • появу диспропорції та асиметрії унаслідок травми або після невдалих хірургічних втручань;
  • втрату красивою форми та тонусу м'язів унаслідок швидкого схуднення, провисання шкіри після втрати ваги.
$IMAGE2$

Основні методи проведення глютеопластики

Сучасні пластичні хірурги застосовують кілька методів корекції та збільшення сідниць. Серед основних видів глютеопластики можна назвати:

1. Ліпофілінг. Операція, унаслідок якої відбувається збільшення сідниць за рахунок використання власних жирових клітин пацієнта. Це безпечний та ефективний метод, який не потребує використання чужорідних тканин: жирові клітини збираються зазвичай з інших проблемних ділянок тіла пацієнтів, проводяться через центрифугу та переносяться в зону сідниці.

2. Ендопротезування. У таких випадках для збільшення сідниць використовуються спеціальні імпланти. Вони можуть бути круглої або анатомічної форми. Хірург робить невеликий розріз, підсаджує імплант завчасно обраного об'єму. Ефект виглядає природно та тримається протягом десятків років.

3. Підтяжка. Найчастіше показання до неї: птоз м’язів сідниць. У такому випадку пластичний хірург прибирає зайву шкіру і накладає шви. Унаслідок чого відбувається ефект підтяжки та створення красивих образів тіла. Часто процедура проводиться у поєднанні з двома попередніми хірургічними операціями: ендопротезуванням та ліпофілінгом.

Дізнатися про особливості та способи проведення операцій зі збільшення сідниць, а також про інші види хірургічних втручань на цій ділянці тіла ви можете на сайті https://dr-izbenko.com/sidnici/. Глютеопластика допоможе усього за одну процедуру створити естетичну форма сідниць, позбавити дискомфортних відчуттів та повернути вам радість від повноцінного життя без комплексів
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Mixinform



Комментарии (0)
avatar