Главная › Новости › Статьи
Статьи

Де купити найкращі троянди оптом в Києві?

12.10.2024 383 5.0 0
Де купити найкращі троянди оптом в Києві?
Іноді для великого свята або великого заходу може знадобитися багато живих квітів. Щоб купити троянди оптом дешево, варто звернутись до магазину camellia, який пропонує послуги оптового продажу на особливj вигідних умовах.

Переваги оптових закупівель

Якщо клієнт купує один букет з троянд, для нього діє роздрібна ціна, але якщо необхідно замовити 10, 20, 30 і більше композицій, він отримує хорошу знижку і користується оптовою ціною.

Особливими випадками для здійснення великих замовлень можуть бути великі свята та заходи. Наприклад, якщо потрібно привітати усіх співробітниць із 8 березня чи іншим святом. У такому разі, флористи «Камелії» готові не лише надати покупцям свіжі троянди та інші сорти в будь-якій кількості, але й запропонувати вигідні оптові ціни, які допоможуть відчутно заощадити на великому замовленні.

Звичайно, оптова закупівля – це також рішення для невеликих квіткових магазинів.

Переваги співпраці з постачальником «Камелія»

Роблячи замовлення у компанії «Камелія», покупець отримує такі переваги:
  • ароматні та свіжі троянди з кращих розплідників:
  • квіти виходять дуже вигідними за ціною;
  • якість продукції перебуває у пріоритеті за ціною, до всіх замовлень клієнтів ставляться відповідально;
  • великий вибір сортів троянд та можливість замовити квіти великооптовими партіями;
  • тільки свіжі квіти та безкоштовна консультація.

Чому саме троянди варто купувати оптом?

Троянда - королева квітів. Сперечатись із цим навряд чи хтось наважиться. Красива, що має безліч кольорів і відтінків, ніжний аромат, вона давно заслужила любов і визнання флористів.
 
Де купити найкращі троянди оптом в Києві?

У букетах та композиціях саме троянда у зрізі є основою. З нею відмінно поєднуються жовтці, півонії, лаванда та інші квіти, які підбираються по відтінку.

Троянди у зрізі можна купити цілий рік – у цьому криється ще одна причина популярності. Її можна подарувати на знак кохання, на знак вдячності, подяки і просто так. Ювілей, 8 березня, День вчителя, весілля - будь-який привід, будь-яке свято, скрізь квітка буде доречною. Весільна флористика – не виняток. Троянда може бути використана для прикраси залу, для букета нареченої, для оформлення весільного кортежу.

Відповідно, такі квіти завжди мають попит і якщо купувати їх оптом, а продавати в роздріб, то можна сміливо розраховувати на солідний прибуток. В асортименті квіткового магазину має бути якнайбільше сортів цієї квітки. Різні відтінки та розміри – клієнти люблять, коли є з чого вибрати.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Mixinform


Читайте также

Комментарии (0)
avatar