Главная › Новости › Статьи
Статьи

Чому варто купувати авто Kia в офіційного дилера

29.06.2024 405 5.0 0
Чому варто купувати авто Kia в офіційного дилера

Надійність, потужність та стильний дизайн – все це приваблює вже багато років автолюбителів у Kia Rio та інших моделях цієї компанії. Корейські авто не дарма заслужили велику популярність серед водіїв. Якщо ж ви плануєте покупку, необхідно обов'язково дізнатися, що може запропонувати сайт https://kia-kiev.com.ua офіційного дилера Kia в Україні. Тому що купувати дорогий транспорт краще в перевірених салонах.

Переваги офіційних представників

Для того, щоб стати власником Кіа у покупця є 2 способи здійснення мети. Можна знайти підтриманий автомобіль і домовитись безпосередньо з її нинішнім господарем. Однак важливо пам'ятати, що в машині вже буде суттєвий пробіг, а також можуть бути явні чи приховані поломки та проблеми. Другий варіант – приїхати до офіційного дилера, вибрати модель, що сподобалася, а потім або придбати її відразу, або оформити автокредитування. Ось плюси покупки в салоні:

  1. Офіційне оформлення документів. Якщо покупець вирішить звернутися до салону, він може бути спокійний, що набуває нової машини. А отже, вона не вимагатиме додаткових вкладень чи проведення ремонтних робіт – можна одразу сідати за кермо та насолоджуватися поїздкою.
  2. Широкий асортимент у різних комплектаціях та кольорах. Тут ви точно знайдете автомобіль, який підійде під усі ваші запити і відповідатиме необхідним параметрам. На вторинному ринку не завжди можна знайти бажану модель, ще й у відмінному стані.
  3. Сервісний центр доступний лише автолюбителям, які купували транспортний засіб лише в офіційного дилера. За наявності договору вам не доведеться чекати кілька місяців, поки привезуть деталь, необхідну для ремонту.
  4. Страхові пакети та додаткові послуги. Існує кілька варіантів автострахування. Офіційний дилер може запропонувати кілька страхових програм на вибір. Можна також вибрати не стандартний пакет, а той, що включає додаткові послуги.

Але й це ще не все.

Можливість провести тест-драйв

Деколи складно визначитися з вибором, особливо якщо це перший автомобіль. Крім технічних характеристик, часом тест-драйв значно допомагає ухвалити остаточне рішення.

Безкоштовна консультація та високий рівень обслуговування

Співробітник салону розповість докладно про всі технічні характеристики, а також про різні нюанси конкретної моделі. Він завжди із задоволенням відповість на запитання, буде ввічливий і неквапливо пояснить усе, що цікавить клієнта.

Чому варто купувати авто Kia в офіційного дилера

Високий контроль якості

Якщо після покупки власник виявить дефект чи несправність у роботі, завжди можна звернутися за допомогою до офіційного дилера. Адже законодавство захищає ваші права згідно із договором. При придбанні машини на вторинному ринку всі несправності в автомобілі будуть вже проблемою нового власника.

А є мінуси у такого рішення?

Єдиним мінусом звернення до дилера можна вважати той факт, що нове авто буде коштувати дорожче, ніж уживане. Але ви отримаєте транспорт без пробігу і несправностей. На бюджетні моделі часто бувають знижки і ціни цілком доступні. До того ж, завжди можна звернутися до банку та оформити кредит.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/Mixinform


Читайте также

Комментарии (0)
avatar