Главная › Новости › Статьи
Статьи

Вибір тканини для оббивки дивану

12.01.2019 711 0.0 0
Вибір тканини для оббивки дивану
Не секрет, що нова оббивка дивана буквально дає друге життя цьому предмету інтер'єру. Однак 50% успіху залежить не тільки від якості проведеної роботи, але, в першу чергу, від вибору тканини для оббивки. Тільки уявіть: ви звернулися в компанію по реставрації меблів, але вирішили заощадити і для кухонного диванчика вибрали недорогу тканину. Підсумок: через специфічні умови на кухні (вологість, запахи, випаровування, потрапляння різних рідин на оббивку) тканина дуже швидко прийде до непридатності. Як не помилитися і підібрати якісний матеріал - ми розповімо в цій статті.
Вибір тканини для оббивки дивану
Види тканин для оббивки дивана

Існує безліч видів тканин, кожна з яких має свою структуру і різний спосіб виробництва:

Бавовна - тканий матеріал з натуральних волокон;

Велюр - тканина ворсового типу, яка переважно використовується при оббивці диванів складної форми;

Шенілл - дуже м'який матеріал, що складається з ниток з округленою поверхнею;

Флок є нетканим матеріалом;

Жаккард - ця тканина виробляється на спеціальних верстатах шляхом переплетення бавовняних ниток і змішаної пряжі різної щільності;
Вибір тканини для оббивки дивану
Важливі нюанси вибору оббивки для дивана

Обов'язково варто враховувати в якому приміщенні знаходиться диван, адже від цього, в першу чергу, залежить вибір типу тканини.

Наприклад, для вітальні найкраще підійде шкіряна оббивка - вона не тільки підкреслить статусність господаря будинку, але і прослужить дуже довгий час, не стираючись і не приходячи до непридатності. Якщо шкіра вас не влаштовує з якихось причин, то в принципі підійде практично будь-який матеріал, будь-якого забарвлення - головне, щоб поєднувалася зі стилем решти інтер'єру.

Кухня - це особлива кімната з особливими умовами. Наприклад, висока ймовірність щось пролити або впустити на кухонний диванчик. Саме тому тканина для оббивки кухонного дивана не повинна бути дуже маркою, щоб очищати її доводилося якомога рідше. Крім того, вона повинна бути міцною, адже саме кухня є місце сімейних зустрічей і свят.

Для офісу оббивка меблів повинна бути зносостійкою через високу прохідність людей, в офіційному стилі без будь-яких забарвлень і ін. Найчастіше перевагу віддають шкірі або якісним її замінникам.

Якщо ви сумніваєтесь в тому, який саме матеріал, яке забарвлення вам підійде, то просто зверніться до компанії, яка надає повний спектр послуг від первинної консультації до ремонту і заміни оббивки дивана на дому.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/Mixinform



Комментарии (0)
avatar